Kapacitásbővítő beruházás az INHIBIT SVELTO Kft-nél az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával

Az Inhibit Svelto Kft. 7,75 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című, GINOP-1.2.2-16-2017-00117 azonosító számú pályázaton a Széchenyi2020 keretében. A 15,5 millió forintos összköltségvetésű beruházásból, 50%-os támogatási intenzitás mellett a „Kapacitásbővítő beruházás az az Inhibit Svelto Kft-nél” című projekt valósult meg.

A projekt célja vállalkozás gépparkjának bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése volt. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező termelő berendezések megléte. Az EU és Magyar Állam támogatásával korszerű és hatékony termelő gépet vásárolhatott Vállalkozásunk. A projekt keretében egy felületkezelő mosó-öblítő-szárító kabin beszerzésére került sor. A beruházás megrendelés-állományunk növelését és kapacitásunk bővítését biztosítja, illetve a megrendelések hatékonyabb, minőségi teljesítését segíti elő. A projekt 2018. június 15-én, a mosókabin üzembe helyezésével eredményesen megvalósult és lezárult.