MINŐSÉGPOLITIKA

A szervezetünk legfőbb törekvése, hogy ügyfeleinknek a piacon az elérhető legjobb minőséget és szolgáltatást nyújtsa és messzemenően kielégítse a vevői és egyéb érdekelt felek, valamint az alkalmazható jogszabályi és egyéb szabályozó követelményeket.

A vezetés elkötelezte magát az ISO 9001:2015 rendszer működtetése és a folyamatos fejlesztése mellett. Szolgáltató és támogató folyamatainkba integráltuk a minőségfejlesztés módszerek következetes alkalmazását, valamint a kockázat-alapú gondolkodásmódot.

Célkitűzéseink kiindulópontját a vevő által elvárt minőségű szolgáltatás a vevő által kért határidőre való teljesítés,ötvözve az ésszerű szolgáltatási kultúrával a veszteségek csökkentésén és az erőforrások hatékony kihasználásán keresztül.

Jövőképünk

Megtartani jelenlegi pozíciónkat szolgáltatásunk terén a hatékonyság, versenyképesség és eredményesség folyamatos növelésével. Követjük partnereink piaci változásait, igényeit, melyhez igazodva fejlesztjük technológiáinkat.

Küldetésünk

Minőségen alapuló együttműködésre törekszünk partnereinkkel és beszállítóinkkal,valamint a gazdasági és társadalmi környezetünkkel. Munkánk végzése közben folyamatosan odafigyelünk a környezettudatos gondolkodás és a megfelelő munkabiztonság kialakítására.

Alapértékeink

Tapasztalt, megbízható szakmai háttér. A biztonság, az egészség és a környezetünk iránti felelősségteljes elkötelezettség. Technológiai, időbeli rugalmasság. Ipari lefedettség

A fentiek megvalósításával hosszútávon megbízható partnerei kívánunk lenni jelenlegi és leendő megrendelőink számára.

Tát, 2018. 08. 31.

Merészné Mészáros Ilona sk

Ügyvezető