Az ipar számos területén felmerül olyan igény, hogy kész vagy félkész alkatrészek speciális tisztításokat igényelnek. Ez lehet zsírtalanítás, olaj, korom eltávolítás, passziválás festékeltávolítás stb. Ugyanakkor a már működő gyártóberendezés alkatrészei (láncok, szelepek stb.) is igényelhet speciális tisztítást.

Amennyiben nem Ön végezné ezt a tisztítási műveletet, mert nem szeretne vegyszerekkel dolgozni, nem szeretne beruházni tisztítóberendezésekre, kérje cégünk segítségét.

Az Inhibit Svelto Kft, már számos cégnek végez bértisztítást, és napról napra kapunk új megkereséseket. Ultrahangos berendezéseinkkel, speciális oldószereinkkel már számos problémát sikerült már megoldanunk.

 

Néhány példa a bértisztítási munkáinkból:

Fém alkatrészek zsírtalanítása. Vágó présolajok és egyéb foltok lerakódások eltávolítása. Selejtesen festett alkatrészek festékletávolítása. Cégünk különféle méretű ultrahangos mosó kádakkal rendelkezik, illetve gyakorlatilag minden anyagminőséghez van megfelelő kiváló hatásfokú tisztítószerünk.

 

Nyomtatott áramkörök flux és forraszanyag mentesítése, alkalmazhatjuk a megrendelő által előírt vegyszerek vagy a saját tisztítószereinket is.

 

Fém alkatrészek barnítása, passziválása, konzerválása.

 

Kisebb, szállítható lemezes hőcserélők, csőköteges hőcserélők tisztítása.

 

Autó- gép-alkatrészek tisztítása.

 

Diesel részecskeszűrők és egyéb fém, kerámia porózus szűrők tisztítása.